Om

Velkommen til Nordfyns Autogenbrugs webshop

Vi vil hos Nordfyns Autogenbrug gerne byde jer hjertelig velkommen til vores nye hjemmeside som nu indeholder en smart webshop. Hermed vil vores kunder kunne søge på forskellige biltyper og dele, så i kan se om vi har det i står og mangler.

Den ”gamle” hjemmeside var desuden ikke opdateret samt optimeret til visning på både smartphones og tablets, hvilket jo i stigende grad bliver anvendt på bekostning af den traditionelle computer.

Butikken er designet til private som kan benytte søgefunktionen ude i højre side til at finde det de søger.  Herudover har vi lavet en funktion som hedder ”Pro søgning” hvor andre ophuggere kan gå ind og søge på den enkelte kode og dermed se om vi har det de søger på lager.

Hvis du har brug for hjælp og rådgivning i forbindelse med din søgning, er du altid meget velkommen til at skrive eller ringet til os. Kontakt os

Vi håber I tager godt imod vores nye tiltag og ser frem til at byde jer god service og forhåbentlig det i står og mangler.

 

Om os

Nordfyns Autogenbrug blev I 1991 startet af den lokale mekaniker fra Otterup, Klaus Landtved. Vi har i de sidste 24 år forsynet danskerne med kvalitetsreservedele

Vi modtager årligt utroligt mange biler som vi på en miljørigtig måde behandler efter de mest moderne metoder. Herudover går vi meget op i at opfylde de miljøkrav som den danske lovgivning kræver. Vi er desuden certificeret med ISO-14001 som er miljøcertificeringen.

Vi har et stort lager som gennemsnitligt indeholder over 8000 dele, som er forbundet til denne hjemmeside. Hvis du ikke kan finde det du søger i vores lager, har vi en samarbejdsaftale med Autoophuggernes Fælleslager, hvor vi kan søge i en database som indeholder over 1,3 million genbrugsreservedele.

På gensyn
Klaus

Klaus Landtved